Prinţesa Sofia a Suediei – Stylish în ultimul trimestru de sarcină

Publicat pe

Mai este foarte puţin până când Prinţesa Sofia a Suedei va aduce pe lume primul copil, iar tânăra continuă să farmece prin apariţiile sale glam.

 

Sofia a putut fi admirată la un eveniment monden organizat la Stockholm şi la care a luat parte alături de soţul ei, Prinţul Carl Philip.

 

Pentru această ocazie, Prinţesa a ales o rochie roşie din dantelă care i-a pus în evdenţă sarcina avansată, dar care nu i-a afectat prea mult silueta.

 

Sarcina îi prieşte de minune Sofiei, care a fost cu zâmbetul pe buze întreaga seară, onorându-şi cu brio îndatoririle oficiale.

 

Sofia şi Carl Philip s-au căsătorit anul trecut, iar în toamnă anunţau că vor deveni pentru prima dată părinţi. Bebeluşul, al ărui sex nu a fost dezvăluit, urmează să vină pe lume în luna aprilie.

 

Foto: Hepta

 

Prinţesa Sofia a Suediei – Stylish în ultimul trimestru de sarcinăPrinţesa Sofia a Suediei – Stylish în ultimul trimestru de sarcină

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter