Prinţul Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elveţia – Despre industria de beauty, dermatocosmetice şi secrete de frumuseţe

Publicat pe

În atmosfera rafinată a noii farmacii Help Net Concept Store din Promenada Mall şi în prezenţa Prinţului Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elveţia, Laboratoarele Skincode au lansat inovaţia pentru menţinerea fermităţii şi tinereţii pielii din zona gâtului şi a decolteului. Află din interviul pe care Prinţul Niclas Massalsky ni l-a acordat cum a ajuns să lucreze în industria de beauty, care sunt secretele unui ten tânăr şi ce produse de beauty să luăm cu noi în vacanţa care se apropie.

 

 Niclas Massalsky1

 

 

Sunteţi fondatorul Skincode, compania eleveţiană de dermatocosmetice. Ce anume v-a determinat să intraţi în industria de beauty?

Tatăl meu a ocupat poziţii cheie în cadrul companiei Revlon în perioada anilor 70-80 şi după aceea a fost Preşedintele companiei eleveţiene La Prairie. Când a apărut ocazia de a mă alătura afacerii de familie, nu m-am gândit de două ori înainte de a face acest pas şi a mă muta în Elveţia. Am făcut această mişcare şi am început să mă dedic afirmării internaţionale a brand-ului exclusivist Swissline. Pentru înţelegerea mai rapidă a acestui business, în special a lanţului de furnizori şi a părţii de marketing şi de vânzări a produselor de beauty, la nivel internaţional, am lucrat pe plan local cu producători din Portugalia şi Hong Kong timp de şase luni. După toate acestea, misiunea mea a fost să mă implic în mod special în activităţile de marketing şi vânzări internaţionale, ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit şi m-a determinat să rămân în această industrie aflată într-o permanentă şi rapidă schimbare. Acum, privind în urmă, când îmi văd foştii prieteni şi parteneri vânzându-şi afacerile pentru sume uriaşe, mă gândesc de ce am rămas într-o industrie atât de dură şi competitivă precum cea cosmetică. Dar nu regret nimic, deoarece este o industrie extrem de provocatoare.

 

vizual1Ce aduce nou crema Crema lifting cu efect de fermizare a pielii din zona gâtului şi a decolteului creată de laboratoarele Skincode şi lansată luna aceasta în România?

Gâtul, bărbia şi zona gâtului sunt afectate puternic o dată cu trecerea anilor – piele lăsată, urme şi riduri. Există mai puţină fermitate şi definire în partea inferioară a feţei care creează un aspect îmbătrânit. Pielea de pe gât şi bărbie îmbătrâneşte diferit faţa de restul tenului şi, o dată cu vârsta, gâtul îşi pierde aspectul tânăr. Crema lifting cu efect de fermizare a pielii din zona gâtului şi decolteului este un gel-cremă mătăsos, creat special pentru gât şi zona decolteului pentru a ameliora aspectul ridat şi lăsat al pielii. Această formulă nu conţine deloc parabeni şi nici parfumuri alergene.

 

De la ce vârstă este indicat să folosim o cremă cu efect de lifting?

Întotdeauna am fost de părere că prevenţia este foarte importantă, iar produsele de lifting sunt vitale când trebuie să lupţi împotriva îmbătrânirii pielii. Pe măsură ce pielea îmbătrâneşte îşi pierde elasticitatea, iar producţia de colagen şi elastină scade. Cercetările au arătat că producerea de colagen şi elastină se diminuează dramatic din cauza expunerii la soare. Produsele de lifting pot ajuta la menţinerea integrităţii pielii prin păstrarea elasticităţii acesteia împotriva degradării, şi, per ansamblu, contribuie la păstrarea aspectului tânăr şi ferm al pielii pentru o perioadă lungă de timp. Prevenţia este cheia şi întotdeauna am recomandat ca produsele de lifting să facă parte din arsenalul de frumuseţe începând cu vârsta de 25 de ani.

 

Ne puteţi dezvălui câteva dintre secretele unui ten tânăr şi strălucitor?

Pe lângă o alimentaţie sănătoasă, mult somn şi o expunere moderată la soare, secretul unui ten tânăr şi sănătos este acela de a fi bun cu pielea ta. Acest lucru se obţine cel mai bine prin aplicarea în mod regulat a unor produse care răspund nevoilor pielii tale şi care nu conţin ingrediente dăunătoare. Gama Skincode exact asta oferă. La Skincode îmbinăm frumuseţea şi cel mai recente inovaţii în ştiinţa dermatologică pentru a crea o linie inovativă extrem de eficientă, alcătuită din produse de îngrijire a pielii încă tinere, fără să irite chiar şi cele mai sensibile tenuri.

 

În fiecare dimineaţa şi seara folosesc gelul de curăţare purificator de la Skincode Essentials, gelul de fermitate pentru ochi şi loţiunea intensivă pentru hidratare de zi, respectiv crema energizantă 24 cell pentru noapte. Skincode Exclusive Cellular Eye-Lift Power Pen este foarte indicat pentru călătoriile lungi. Aplicatorul discret este uşor de folosit, el răcorind şi scăzând presiunea din zona ochilor şi  dându-ţi imediat senzaţia de revigorare. De asemenea, încerc să folosesc cel puţin o dată pe săptămână masca hidratantă de lifting pe care o păstrez în frigider pentru a mări senzaţia de răcorire – dar din păcate nu am timp să o folosesc mai des.

 

 Niclas-Massalsky2

 

Se apropie vacanţa. Care sunt acele produse de beauty pe care ar trebui să le luăm cu noi?

Cea mai bună strategie pentru vară este aplicarea unei creme cu SPF 15 sau 30. Crema de zi Skincode Exclusive Cellualar cu SPF 15 sau crema de zi Skincode Essentials Defense&Recovery cu SPF 30 sunt ambele perfecte pentru a trece peste o zi în care te expui moderat la soare. Dacă ai de gând să îţi petreci toată ziua la soare, este recomandată o cremă cu SPF mai mare. Loţiunea de faţă Skincode Essential Sun Protection are un SPF 50, oferindu-ţi astfel garanţia că eşti protejat chiar şi împotriva celor mai puternice raze de soare. Pentru corp, am creat Skincode Essentials Firming Body Shield cu SPF 30 care îţi oferă o protecţie deplină în cazul expunerii prea mari la soare, în timp ce pielea este tonifiată şi fermă. Cel mai bun lucru este să stai la umbră şi să nu te expui direct razelor soarelui. Dacă se întâmplă să te arzi în ciuda eforturilor, recomand Skincode Essentials 24h de-stress Comfort Balm cu efecte anti-inflamatorii, care calmează şi tratează în mod intensiv pielea.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter