(P) Promisiunea de a fi frumoasă oricând, oriunde

Publicat pe

Ştim că ai făcut o pasiune pentru fondul de ten Double Wear Stay-in Place Makeup, care ţi-a dat de fiecare dată un aspect atât de natural şi nu te-a trădat, rezistând până la 15 ore.

 

A venit însă momentul să încerci noul fond de ten Double Wear Makeup To Go Liquid Compact de la Estée Lauder, un produs de care te vei îndrăgosti de la prima aplicare, mai ales că îl poţi lua cu tine tot timpul.

 

 

estee2

Machiajul tău va arăta altfel, diferit, pentru că noul produs îţi va permite să arăţi perfect de dimineaţă până seara datorita formulei sale fără transfer, cu rezistenţă mare şi SPF10.

 

O dată aplicat, tenul tău capătă luminozitate, are un aspect natural şi omogen, iar machiajul va rezista perfect la căldură, umidate sau activitate intensă.

 

Aşadar, fie că pleci la serviciu, ieşi în oraş seara sau mergi la sală, într-o zi incarcata de miercuri sau în weekend, oriunde şi oricând,  Double Wear Makeup To Go Liquid Compact nu te va dezamăgi, oferindu-ţi îngrijirea de care ai nevoie. Este ideal pentru orice tip de ten şi disponibil în România în 6 nuanţe.

 

Double Wear Makeup To Go Liquid Compact înseamnă promisiunea unui aspect natural şi rezistenţă îndelungată de până la 8 ore.

 

 

estee1

Ultra-hidratare

Noul fond de ten îţi va răsfăţa cu adevărat tenul datorită formulei sale care asigură ultra-hidratare: acid hialuronic, glicerină şi unt de Muru Muru. Acestea sunt responsabile de hidratarea intensă, menţinând hidratarea la nivelul pielii şi crescând-o cu fiecare utilizare. Noul fond de ten beneficiază şi de complexul Skin Smoothing, care are la bază extract din lapte de ciulin si peptida Argireline, ce acţionează asupra ridurilor fine.

 

Uşor de folosit

Double Wear Makeup To Go vine într-o variantă compactă, uşor de dozat, aşa că îl poţi avea cu tine indiferent unde mergi. Dacă doreşti un machiaj lejer, este suficient să apeşi o singură dată, iar daca îţi doreşti o acoperire mai mare trebuie să foloseşti o cantitate dublă de produs. Foloseşte buretele inclus şi nu uita regula principală de a începe aplicarea din centrul feţei către exterior. O dată aplicat, machiajul tău nu va avea nevoie timp de 8 ore de alte retuşuri. Eşti liberă să faci tot ceea ce doreşti, pentru că tenul tau va avea în tot acest timp un aspect de porţelan.

 

Nu renunţa nici la Double Wear Stay-in Place Makeup

Beauty case-ul tău trebuie să conţină şi un fond de ten Double Wear Stay-in Place Makeup. Folosindu-l, tenul tău va avea un aspect natural, indiferent de condiţiile meteo sau activitatea pe care o practici. Cu o textură lejeră şi o rezistenţă îndelungată de până la 15 ore, machiajul tău va arăta perfect.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter