Pudra bronzantă: cea mai simplă metodă de aplicare

Publicat pe

Pudra bronzantă e acel produs extrem de versatil pe care îl poți folosi diferit în funcție de anotimp. De ce e o investiție bună și cum să o aplici rapid și ușor.

Pudra bronzantă: cea mai simplă metodă de aplicarePudra bronzantă: cea mai simplă metodă de aplicare

Aceeași pudră bronzantă poate căpăta o utilizare diferită în funcție de anotimp. Vara, când te-ai bronzat iar vechea ta pudră este mult prea deschisă, o pudră bronzantă fixează fondul de ten și este în acord cu nuanța arămie a pielii bronzate.

Primăvara, o pudră bronzantă aplicată strategic diminuează paloarea din timpul iernii și te ajută să ai un look mai fresh, radiant, proaspăt, ca și cum razele soarelui s-au jucat pe chipul tău.

Citește și:

Cum te ajută pudra să ai gene mai groase și cu mai mult volum

Get the look Jessica Chastain – machiaj elegant pentru roșcate

Toamna și iarna poți folosi pudra bronzantă pentru contouring, îți sculptezi cu ea trăsăturile atunci când vrei un machiaj super definit, cum e cel de seară.

Ori obții cu ea același rezultat ca cel pentru primăvară, aplicând totuși o cantitate mai mică de produs… doar vrem să arăți natural, nu să ai o față bronzată ce abia se vede de sub fular, pe fondul alb al zăpezii.

Și dacă nu vrei să te complici cu tot felul de tehnici sofisticate, ia o pensulă specială pentru bronzer și cu ajutorul ei desenează-ți cifra 3 pe față, aplicând pudra bronzantă la baza firelor de păr începând aproape de mijlocul frunții, continuând cu tâmplele, avansezi către chip ușor sub linia pomeților, revii cu pensula la tâmplă și cobori de-a lungul maxilarului oprindu-te cu pensula în punctul care ar veni perpendicular pe colțul gurii.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter