Razvan Ciobanu - Campanie controversata pentru Preciouss

Publicat pe

Razvan Ciobanu, campanie PrecioussModele minore, soferul, un antrenor de fitness, un go go dancer din Ibiza si un bodyguard sunt protagonistii campaniei de promovare a liniei Preciouss, linia accesibila a lui Razvan Ciobanu.

Sedinta foto controversata menita sa promoveze colectia primavara-vara 2009, dar si sa atraga atentia asupra ipocriziei sexuale cu minore a avut loc la Romaero.

„Am fost pazitit de angajatii Romaero de teama ca shooting-ul sa nu degenereze, ceea ce nu s-ar fi intimplat niciodata. Doua dintre modele feminine sunt minore, dar am acordul familiei. Toate hainele au fost distruse din cauza vaselinei. Acum, stresul fiecarui barbat din fotografii este sa nu fie descoperit de nevasta, iubita. Abia la final au constientizat acest aspect. Fotografiile nu vor fi in incinta magazinului din calea victoriei 101, pe care abia l-am deschis. Este doar o campanie de imagine, nu faceti ca noi, puteti suferi accidentari groaznice', a declarat Razvan Ciobanu.

Campania Preciouss by Razvan Ciobanu, realizata de fotograful Bogdan Stinga, continua sa „stanjeneasca' falsii purintani prin abordarea deschisa si fara inhibitii a subiectelor tabu legate de sex.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter