Regina Letizia a Spaniei faţă în faţă cu Prima Doamnă a Argentinei - Extrem de stylish în ţinute asemănătoare

Publicat pe

Coincidenţă sau nu, Regina Letizia a Spaniei şi Prima Doamnă a Argentinei au afişat un look aproape identic în momentul întâlnirii lor de la Madrid.

 

Mauricio Macri, preşedintele Argentinei, a venit în Spania alături de soţia lui, Juliana Awada, pentru a asista la une eveniment de artă contemporană la care Argentina este invitata de onoare.

 

Cuplul regal spaniol şi-a aşteptat invitaţii la Palatul regal, iar cele două doamne au fost în centrul atenţiei.

 

Regina Letizia a Spaniei a purtat un costum roz pudrat semnat Felipe Varela, cu o curea în talie, accesorizat cu pantofi şi clutch în nuanţe nude.

 

Juliana Awada şi-a facut apariţia într-un palton în aceeaşi nuanţă cu ţinuta Letiziei, ea completându-şi ţinuta cu o rochie din dantela in partea de sus şi pantofi nude.

 

Fosta jurnalista, Regina Letizia a Spaniei are 44 de ani si este casatorita cu Felipe, Print de Asturia, din 2004. In 2014, dupa abdicarea Regelui Juan Carlos, Printul Felipe de Asturia a devenit Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, iar Letizia a devenit Regina. Cei doi au impreuna doua fetite.

 

Juliana Awada are 42 de ani, este fiica unui imigrant libanez musulman si a unei descendente de imigranti sirieni si este casatorita cu Mauricio Macri din 2010.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter