Rihanna si H&M lupta contra SIDA

Publicat pe
Producatorii suedezi de haine pret-a porter, H&M au anuntat pentru luna februarie a acestui an o colectie cu totul speciala menita sa sprijine lupta impotriva maladiei SIDA.

RihannaColectia numita „Fashion against aids' cuprinde atat haine pentru femei, cat si pentru barbati si este realizata in urma colaborarii cu artisti celebri. Printre cei care au contribuit la definitivarea acestei linii se afla Rihanna, Timbaland, Ziggy Marley.

Rihanna s-a alaturat acestei campanii din dorinta de a le da posibilitatatea fanilor sai de a lupta impotriva SIDA.

Creata in special pentru tineri, colectia H&M va beneficia de o campanie menita sa previna raspandirea maladiei, iar 25% din banii obtinuti din vanzari vor fi folositi pentru sprijinirea campaniilor anti SIDA.

Linia cuprinde in special T-shirt-uri, inscriptionate cu mesaje, dar si cu numele artistului care le-a creat. Cu preturi cuprinse intre 11 si 28 de euro, fanii lui Jade Jagger, Good Charlote sau cei care sunt innebuniti dupa Scissor Sisters sau The Cardigans isi pot achizitiona un T-shirt absolut special, contribuind in acelasi timp la prevenirea SIDA. (L.F.).

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter