Rochia-nude: Cum să o porţi ca o vedetă primăvara aceasta – Foto

Publicat pe

Decernarea premiilor Oscar nu a fost doar o gală mult-aşteptată, ci şi ocazia perfectă să dai tonul trendurilor vestimentare pentru noile sezoane. Rochia nude a fost alegerea multor dintre celebrităţi. Uite cum să te inspiri şi tu din stilul lor:

 

Vedete in rochii nude

 

Culorile aprinse nu au mai fost starurile covorului roşu de data aceasta, ci rochia nude le-a înlocuit cu succes. Desigur, nu orice tip de rochie nude, ci cea cu detalii strălucitoare, delicate sau impunătoare, fie pietre, dantelă ori paiete.

 

Cate Blanchett, câştigătoare a premiului Oscar, s-a bucurat de o atenţie specială din partea criticilor de modă care au văzut-o pe covorul roşu. Actriţa a ieşit în evidenţă datorită rochiei nude, „stropită” cu multe aplicaţii florale pe un voal delicat, transparent. Ţinuta ei a fost un real succes la gala de premiere, cu atât mai mult cu cât a şi câştigat un Oscar!

 

Cate Blanchett

 

Citeşte continuarea pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter