Designerii romani premiati la London Fashion Week

Publicat pe

Expozitia de moda The Rest Is Tomorrow a fost nominalizata la premiul Emerging Talent Award 2013', acordat de British Council si British Fashion Council. Romania a obtinut locul doi, din 27 de tari participante la International Fashion Showcase, aflandu-se pe lista scurta alaturi de tari precum  Argentina, Austria, Estonia, Olanda, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia sau Elvetia.

 

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 17 februarie la prestigioasa Somerset House, sediul London Fashion Week.

Designerii romani Andreea Badala (Murmur), Lucian Broscatean, Irina Schrotter, Dinu Bodiciu, Doina Levintza si Carla Szabo, impreuna cu designerul expozitiei Attila Kim, au fost apreciati superlativ de juriul competitiei, care a intrunit nume celebre ale criticii de specialitate internationale.

Sectiunea International Fashion Showcase este dedicata proiectelor nationale organizate de institutele culturale straine din Londra, iar cel mai bun proiect este premiat de catre un juriu de specialisti din lumea modei.  Pe 28 februarie galeria de arta aplicata GALATECA deschide expozitia The Rest is Tomorrow si la Bucuresti, precedata pe 27 februarie de un eveniment exclusivist dedicat profesionistilor modei si oamenilor de cultura.

 

Designerii romani premiati la London Fashion WeekDesignerii romani premiati la London Fashion Week

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter