S-a lansat primul ghid vestimentar pentru barbati

Publicat pe

Primul concept-boutique masculin din Romania a lansat „Barbatii SARTO” si ghidul vestimentar SARTO toamna-iarna 2012/2013, in cadrul unui eveniment ce a avut loc pe 28 noiembrie la Hotel Arc de Triomphe.

 

SARTO si-a propus, odata cu lansarea ghidului, intelegerea impactului atitudinii si vestimentatiei, atat la nivel personal cat si la nivel de grup. Exista cultura vestimentara in Romania si bun simt, iar SARTO si-a propus sa redea aceste elemente cu ajutorul unui film de prezentare si a unei suite de poze cu cei mai bine imbracati barbati din Romania.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l0LzM6GzYOw[/youtube]

 

Barbatii SARTO sunt antreprenori, manageri, freelanceri si in definitiv, barbati care acorda atentie hainelor pe care le pun pe ei. Unii dintre ei sunt tineri si insufletesc fiecare tinuta, altii au experienta de viata, iar siguranta este intotdeauna de partea lor. Toti au insa un numitor comun: pasiunea pentru arta si pentru tinute ordonate si ingrijite.

 

Primul episod a avut loc in centrul vechi, unde barbatii au stat de vorba si au socializat. Apoi a urmat poza de grup, pe scarile Bancii Nationale a Romaniei. Al doilea episod, discutii si planuri de viitor a avut loc petrecerea de lansare a ghidului vestimentar, a filmului de prezentare si a unei suite de poze surprinse in centrul vechi si la Hotel Arc de Triomphe.

 

 
Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter