Să plantăm pentru Planeta alături de Yves Rocher

Publicat pe

În această primăvară, Yves Rocher lansează în România operaţiunea « Să Plantăm pentru Planetă », în cadrul căreia marca Yves Rocher şi Fundaţia sa, alături de partenerii locali (Asociaţia MaiMultVerde) vor planta până în primavara anului 2015 – 100 000 de arbori în Parcul Natural Comana şi localitatea Isvoarele, din judeţul Giurgiu.

 

 

Yves Rocher - Sa plantam pentru planeta

 

Evenimentul se va desfăşura la Grădina Botanică din Bucureşti, în data de 15 Aprilie, începand cu ora 10,  iar în cadrul acestuia va avea loc o plantare simbolică dedicată proiectului, precum şi un schimb de seminţe între Grădina Botanică Yves Rocher din Franţa şi Grădina Botanică din Bucureşti.

 

În cea de-a doua parte a zilei, este programată o vizită la Comana, la 40 de km distanţă de Bucureşti.

 

La această acţiune vor participa şi 2 membri ai familiei Rocher : Tommy şi Aurélia Rocher, care se vor afla în Bucureşti în mod special pentru a susţine această cauză, căreia brand-ul Yves Rocher îi este extrem de dedicat, dar si pentru a planta în mod simbolic câţiva arbori alături de partenerii mărcii Yves Rocher în România.

 

Aceasta acţiune este inclusă în programul internaţional cu acelaşi nume lansat de Yves Rocher, al cărui obiectiv este plantarea a 50 de milioane de arbori la nivel mondial până la finalul anului 2015, dintre care peste 30 de milioane de arbori sunt deja plantaţi în acest moment.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter