Salma Hayek a făcut senzaţie la Londra cu rochiile sale cu decolteu spectaculos

Publicat pe

Ajunsă la 49 de ani, Salma Hayek promovează imaginea unei femei fatale, făcând senzaţie cu ţinutele sale cu decolteu adânc.

 

Prezentă la Londra la gala The British Fashion Awards, actriţa a ales o rochie roz Gucci care i-a lăsat la vedere bustul generos. Pe covorul roşu, actriţa mexicană a apărut împreună cu soţul ei, Francois Henri Pinault, extrem de mândru de formele voluptoase ale soţiei lui.

 

A fost o apariţie ceva mai cuminte faţă de rochia cu care Salma şi-a făcut apariţia cu o seară în urmă la Evening standard Theatre Awards. Atunci Salma a ales să poarte o creaţie albă cu un decolteu ameţitor, care a devenit punctul de atracţie maximă al ţinutei.

 

Salma Hayek nu este la primele apariţii de acest gen, vedeta făcând o adevarată pasiune pentru acest tip de rochii. În primavara acestui an, ea apărea la Festivalul de film de la Cannes cu o rochie mov, croită după acelaşi tipar în care decolteul este scos în evidenţă.

 

Foto: Hepta

 

Salma Hayek a făcut senzaţie la Londra cu rochiile sale cu decolteu spectaculosSalma Hayek a făcut senzaţie la Londra cu rochiile sale cu decolteu spectaculos
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter