Sărbătoreşte-ţi dragostea cu Pandora

Publicat pe

Bijuteriile alese în funcţie de personalitatea fiecăreia rămân la mare căutare, existând moduri nelimitate de exprimare a amintirilor tale preţioase, a momentelor tale de neuitat şi a stilului tău unic. Şi nu este nimic mai intim decât dragostea adevărată.

pandora1

Anul acesta de Valentines Day PANDORA îţi dă posibilitatea de a-ţi împărtăşi sentimentele de afecţiune şi căldură cu ajutorul bijuteriilor finisate manual, create din materiale veritabile şi împodobite cu pietre strălucitoare, perfecte pentru a sărbători iubirea şi stilul personal.

 

EXPRIMĂ-ŢI DRAGOSTEA. Lasă-ţi sentimentele să strălucească purtând de Valentines Day pandantive, inele şi brăţări din argint 925, cu zirconiu cubic sclipitor. Inspirată de poveşti de dragoste şi legende, noua Colecţie de Valentines Day de la PANDORA exprimă devotamentul şi afecţiunea şi reprezintă sărbătorirea iubirii în toate formele ei. Păstrându-se în tendinţe, noua serie „Love' surprinde perfect spiritul acestei ocazii, cu bijuterii cu un font special creat, cu pietre de zirconiu cubic şi litera „o' în formă de inimă. Un accesoriu discret, dar esenţial pentru o ţinută, aceste bijuterii minunate îţi aduc aminte de momentele preţioase de dragoste şi îţi spun povestea printr-un singur cuvânt.

 pandora3

IUBIRE DE BASM. Simbol al unităţii şi iubirii, cercul neîntrerupt al unui inel reprezintă emoţia de dincolo de cuvinte. De Valentines Day, PANDORA lansează o colecţie de inele suprapuse, spre a fi purtate pentru a obţine un look personalizat. Combină metalele şi stilurile pentru a-ţi completa ţinuta. Inimi delicate simbolizează afecţiunea eternă şi legătura dintre suflete, iar noul inel XOXO cu model dantelat, împodobit cu zirconiu cubic, combină meşteşugul specific al PANDORA şi tendinţele în modă. Oferind un look clasic, noile inele suprapuse semnifică echilibrul perfect, formele lor simetrice oferind o eleganţă atemporală oricărui look.

pandora2

INIMI DELICATE. Fă-ţi cunoscută iubirea adăugând brăţării tale talismane romantice cu inimi din argint sau aur. Adaugă un plus de stil cu cercei cu inimi în două nuanţe şi un colier cu inimi întrepătrunse, pentru a sărbători dragostea cu ocazia Valentines Day.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter