Secrete de beauty şi trucuri simple de la Hollywood

Publicat pe

Admirăm tenul celebrităților de la Hollywood și ne dorim o piele ca a lor. Îți prezentăm secretele lor de beauty și câteva trucuri simple, ușor de reținut.

 

Miranda Kerr

 

Frumuseţea – între mit şi adevăr

 

  • Vedete precum Kim Kardashian sau Jennifer Aniston spun că ,,pielea mea ara­tă bine, pentru că beau multă apă. Total fals. În timp ce a bea multă apă este un lucru bun pentru organism, acesta nu îmbunătățește deloc aspectul pielii. Alege în schimb o loțiune cu nutrienți care va îmbunătăți textura pielii corpului tău.

 

  • ,,Am gene bune, exclamă diferite celebrități printre care și Halle Berry. Totuși, îmbătrânirea tenului este influențată doar în procent de 30% de ge­netică și restul de îngrijirea pentru care optează fiecare persoană. Pentru a evita îmbătrânirea, protejează-te de razele UV, alege produse specializate în hidratarea pielii și aplică-le atât pe față, cât și pe gât.

 

  • ,,Evit să port mult machiaj pentru a lăsa pielea să respire!. Complet fals. Pielea nu are un sistem eficace de a respira. În schimb, nu uita să te demachiezi în fiecare seară, să folosești cremă după demachiere și să ai în vedere o cremă cu protecție UV.

 

Trucuri simple de vedetă

  • Hilary Swank și Kristin Davis se ghidea­ză mereu după o regulă simplă: ,,nu tre­buie să te expui la soare fără cremă cu protecție UV.
  • Miranda Kerr își începe ziua cu un pa­har de apă caldă cu lămâie și un duș, după care folosește creme hidratante cu citrice.
  • Rihanna insistă că somnul de frumusețe este cel mai important.
  • Pe lângă un zâmbet larg, Beyonce susține că trebuie să folosești zilnic o cre­mă hidratantă pe tot corpul.
  • Gwyneth Paltrow crede că secretul uneifețe luminoase este alimentația, ea mă­nâncă mult pește și multe legume verzi.

  • Într-un mod optimist, Cate Blanchett a motivat secretul tenului ei astfel: ,,zâm­besc mult, trăiesc o viață fericită.

 

SILVIA CÎMPEANU Foto HEPTA

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter