Secretele de beauty ale Prințesei Diana

Publicat pe

Look-ul Prinţesei Diana e, cu siguranţă, iconic.

 

Make-up artist-ul Dianei a dezvăluit pentru  Stylist Magazine câteva dintre „secretele” de beauty ale Prințesei. Mary Greenwell a cunoscut-o pe Diana în 1991, atunci când a acceptat să fie fotografiată de Patrick Demarchelier pentru ediţia de iarnă a revistei Vogue. După şedinţă foto, cele două au rămas prietene, iar Greenwell e cea care i-a conferit Prinţesei look-ul care a transformat-o într-un style icon.

 

„Am întâlnit-o prima dată la scurt timp după ce se căsătorise cu Prinţul Charles. Căsnicia lor părea foarte solidă şi ea era o fată foarte drăguță. Mă simţeam foarte privilegiată pentru că am onoarea să lucrez cu viitoarea Regină a Marii Britanii.”, a rememorat Mary Greenwell, citată de Stylist Magazine.

 

Greenwell mai spune în interviu că Diana era „magie pură”, că avea „o piele incredibilă” şi că i-a luat ceva timp până a convins-o să renunţe la eyeliner-ul albastru (oricine are ochi albaştri ar trebui să evite să folosească eyeliner albastru, avertizează make-up artist-ul).

 

„Diana era foarte open-minded în privinţa stilului ei. După ce am lucrat împreună la şedinţa pentru Vogue şi-a dat seama de puterea pe care o au o au o coafură şi un machaj bun. Nimeni nu ar trebui să le subestimeze. Diana nu folosea cine ştie ce formule sau ingrediente deosebite ca să fie frumoasă, pur şi simplu avea grijă de ea și acorda atenție micilor detalii.”, mai spune Greenewell.

 

Make-up artist-ul a mai povestit că Diana avea mare grijă de pielea ei şi că nu uita niciodată să se demachieze seara, înainte de culcare. Potrivit lui Greenewell, Diana aplica întâi o cremă protectoare, apoi fondul de ten. De asemenea, Prinţesa mai folosea un eye concelear şi aplica mascara în aşa fel încât să acopere şi rădăcinile genelor. Ultima dată aplica blush-ul şi puţin ruj.

 

„Când vine vorba de make-up e esențial să experiementezi. Ar trebui să încercăm mereu lucruri noi, indiferent de vârstă”, a concluzionat Greenwell.

 

Gabriela B. Foto: Northfoto

 

Secretele de beauty ale Prințesei DianaSecretele de beauty ale Prințesei Diana
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter