Secretele machiajului semi-permanent

Publicat pe

Make-up artistul Elena Copăceanu dezvăluie câteva dintre secretele realizării unui machiaj semi-permanent al cărui scop este acela de a corecta, a evidentia si, in ultima instanta, de a infrumuseta fizionomia.

 

 Nicole Cherry

 

Tehnica folosită este total diferita fata de cea la care se apeleaza pentru realizarea tatuajului clasic.

 

Astfel, cu ajutorul unui aparat special se introduce pigment in piele (in startul superior al epidermei) pentru a simula machiajul trasaturilor fetei cum ar fi conturul ochilor, buzelor sau accentuarea sprancelelor. Machiajul semipermanent se mai numeste micropigmentare sau tatuaj cosmetic.

 

Despre Sebastyan, salonul Elenei Copăceanu 

 

Situat in inima Bucurestiului, mai precis in zona Turda, langa Parcul Regina Maria, studioul de creatie va intampina inca de la intrare cu caldura si ospitalitate…

 

echipa sebastyan

Clientii se bucura de servicii de inalta calitate prestate de o echipa riguros selectionata, specialistii Sebastyan urmand cursurile unor academii de prestigiu din tara si din strainatate, iar unii dintre ei, supraspecializati predau cursuri de Hairstyling, Makeup artistic si  Micropigmentare – Machiaj Semipermanent.

 

Atmosfera , talentul si carisma echipei SEBASTYAN au fost criteriile acelora care au cotat salonul ca fiind unul dintre cele mai bune din Bucuresti.

 

elena copaceanuDespre Elena Copăceanu

 

In 2002 a urmat cursul de licenta MAKEUP al Academiei ' CASMARA ' – Barcelona.
In 2004 a urmat cursul de master MICROPIGMENTARE al Academiei ' CASMARA ' – Barcelona
A dobandit experienta si a lucrat deopotriva ca makeup artist si specialist micropigmentare in saloane de prestigiu din Barcelona timp de 5 ani.
Revenita in tara, a continuat sa se dedice cu pasiune  acestor activitati.
In 2007 a urmat cursul de Formator – atestat de Ministerul Muncii
In 2010 a demarat proiectul deschiderii unui salon de infrumusetare care sa satisfaca nevoile publicului larg.
In 2011 a lansat in Industria de Infrumusetare afacerea SEBASTYAN

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter