Secretele tenului diafan al vedetelor

Publicat pe

Joacă în filme, participă la avanpremiere, apar la emisiuni, sunt imagini ale unor brand-uri celebre şi pentru toate acestea vedetele de la Hollywood trebuie să arate perfect. Tenul lor străluceşte de fiecare dată, iar dincolo de munca make-up artistului se află un stil de viaţa sănătos adoptat de staruri şi câteva mici secrete.

 

Iată cum îşi îngrijesc tenul:

 

Uma Thurman si Claudia Schiffer se hidratează permanent, iar consumul de apă le ajută să aibă un ten perfect.

 

Halle Berry şi-a însuşit un regim de viaţă extrem de corect, actriţa refuzând să fumeze sau să bea alcool, vicii care au un efect devastator asupra tenului. Ea se spală de două ori pe zi pe faţă şi aplică creme cu factor de protectie ridicat.

 

Lupita Nyongo, desemnată cea mai frumoasă persoană din lume, îşi îngrijeşte faţa cu uleiuri naturale, preferatele sale fiind uleiul de avocado şi cel de nuci de Macadamia.

 

Frumoasa Eva Mendes, care va deveni în curând mamă pentru prima dată, s-a îndrăgostit de apa de trandafiri, iar tenul său este mereu proaspăt. Nu ştim cum arată acum Eva, pentru că ultima sa apariţie publică a fost în luna martie, însă, cu siguranţă, sarcina i-a sporit frumuseţea.

 

Victoria Beckham rămâne fidelă antioxidanţilor şi pe lângă sucurile făcute din fructe care conţin antioxidanţi, ea foloseşte o cremă bogată în vitamine şi antioxidanţi, o sursă incredibilă de sănătate.

 

Freida Pinto îşi explică frumuseţea prin consumul regulat de suc de morcovi şi sfeclă roşie, o reţetă care este folosită şi de vedetele de la noi. Olivia Steer combină cele două legume cu măr, iar rezultatul este incredibil de bun.

 

Jennifer Aniston mărturiseşte că nu a recurs niciodată la tratamentele cu Botox şi toate procedurile alese au fost cât se poate de naturale. Actriţa se declară îndrăgostită de produsele brand-ului Caudalie, realizate pe bază de struguri.

 

Jessica Biel nu a apelat încă la produsele anti-agyng, însă îşi protejează tenul cu crème de protecţie solară şi se apără de soare cu ajutorul pălăriilor.

 

Cameron Diaz are un corp de vis, dar un ten cu probleme, actriţa confruntându-se în repetate rânduri cu acne. Pentru a o ţine sub control apelează la tratamentul cu aburi, care deschid porii şi facilitează eliminarea impurităţilor. În acelaşi timp, Cameron este foarte antentă şi la ce mănâncă, în meniul său aflându-se cel mai des legumele.

 

Foto: Northfoto

 

Secretele tenului diafan al vedetelorSecretele tenului diafan al vedetelor

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter