Secretul tenului perfect al vedetelor în seara Premiilor Oscar

Publicat pe

Decernarea premiilor Oscar este un eveniment mult aşteptat de lumea Hollywoodului, care necesită pregătiri minuţioase din partea vedetelor.

 

Cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar şi-a desemnat luni dimineaţa fericiţii castigatorii, la Dolby Theatre, din Los Angeles.

 

Naomi Watts


Naomi Watts a avut una dintre cele mai reuşite apariţii de pe covorul roşu al premiilor Oscar de anul acesta, actriţa purtând  o rochie albă Calvin Klein şi având un ten strălucitor marca Intraceuticals.

 

Naomi a reuşit să arate atât de bine urmând 3 paşi simpli: a folosit produsele Atoxelene şi  Rejuvenate de la Intraceuticals, urmate de serumul Rejuvenate, gelul şi crema hidratante.

 

Atoxelene plus Rejuvenate este reţeta de frumuseţe propusă  de Intraceuticlas pentru a avea un ten spectaculos la cele mai importante evenimente, aşa cum sunt Oscarurile.

 

Olivia Wilde, dar şi cuplul Jenna Dewan Tatum şi Chaning Tatum au folosit aceeaşi retetă pentru un look wow în seara Premiilor Oscar 2014.

 

Olivia Wilde

 

Jenna Dewan Tatum şi Chaning Tatum

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter