Shakira – Într-o rochie MLH în ultimul ei videoclip, “Empire” - FOTO si VIDEO

Publicat pe

Creaţiile designerului  Maria Lucia Hohan continuă să fascineze celebrităţile, Shakira fiind ultima vedetă care a ales să poarte o rochie a creatoarei din România.

 

Astfel, în ultimul ei videoclip, Empire', artista din Columbia apare într-o superbă creaţie MLH, o rochie din tul de culoare ivoire.

 

Videoclipul Empire' este regizat de Darren Craig, Jonathan Craven și Jeff Nicholas, acesta fiind cel de-al doilea single extras de pe noul album Shakira'.

 

La 37 de ani, Shakira îmbracă, în sfârşit, rochia de mireasă, însă doar pentru a fugi din faţa altarului. Într-un cadru următor, regizorii clipului, inspiraţi probabil de Hunger Games', o prezintă pe cântăreaţa din Columbia arzând în flăcări'.

 

Maria Lucia Hohan a cucerit Hollywood-ul, creaţiile sale fiind purtate de vedete precum Madonna, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Maria Menounos sau Eva Longoria.

 

Shakira – Într-o rochie MLH în ultimul ei videoclip, Empire' - FOTO si VIDEOShakira – Într-o rochie MLH în ultimul ei videoclip, Empire' - FOTO si VIDEO

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QapfTGTXbxc[/youtube]

 

Foto: facebook

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter