Slow Fashion, Premium Style – Viva la Dames Diva!

Publicat pe

Shine bright, în orice lumină, din orice unghi, toamna aceasta! Pe Dames.ro te așteaptă o colecție nouă DAMES PREMIUM COLLECTION cu piese de designer și outfituri inspirate și classy. Ținute din lână virgină, faux leather, din tencel și din alte materiale naturale, în culorile vedetă ale sezonului – pentru ca toamna ta să fie ca o defilare pe podium!

 

Ce ar trebui să știi despre creațiile vestimentare Dames

 

Trăim într-o eră în care produsele fast fashion, realizate în serie, cu investiții minime, sunt adesea favorizate și promovate, în detrimentul celor la polul opus, slow fashion – colecții de designer în cantități limitate, care implică efortul, dedicarea și finisajele definitorii pentru ceea ce numim modă premium. 

 

Cum recunoaștem produsele vestimentare premium? Fie că sunteți în căutarea unor produse basic de calitate, fie că vă doriți produse cu personalitate, ar trebui să știți dacă aveți în față o piesă bine executată, din materiale de calitate, cu căptușeli naturale și finisaje atât interioare, cât și exterioare deosebite, care nu-si va schimba aspectul după câteva purtări.

 

  • Cum ar trebui să fie materialul

 

Hainele din bumbac, lână, in, mătase, cașmir sau materiale sustenabile mai noi, asa cu sunt modalul și tencelul, nu doar că lase pielea să respire, dar nici nu își vor schimba forma după prima spălare ori vor deveni mai subțiri, mai terne, să vezi prin ele.
Iată de ce în colecția DAMES Premium, disponibilă pe www.dames.ro, peste 150 de stiliști și modelieri au îmbinat materiale din fibre naturale în combinații vestimentare care te vor pune în valoare și în care te vei simți și confortabil. Paltoane, rochii, cămăși, costume deux pieces, pantaloni – toate creațiile Dames poartă un standard înalt de calitate, cu țesături și croiuri alese astfel încât orice produs să poată fi adaptat cât mai multor ținute, fie ele elegante, casual sau office. Versatilitatea produselor face parte din conceptul slow fashion, căci hainele bine alese și confecționate pe măsură se pot purta în nenumărate moduri, fără ca aspectul lor să fie deteriorat de spălări sau purtări multiple.

 

  • Cum ar trebui să fie finisajele

 

Orice produs poate fi premium, atât timp cât producătorul investește în țesătură, în accesoriile folosite, în finisajele sau cusăturile deosebite și, nu în ultimul rând, în oameni, fără de care niciun produs nu s-ar regăsi pe rafturile voastre. Cu cât un produs este mai ieftin, cu atât s-a facut rabat la cât mai multe, inclusiv la actul muncii. 

O piesă vestimentară premium va avea de cele mai multe ori, pe lângă țesăturile calitative, și alte cusături care fac diferența între un produs de duzină și unul de calitate. La un produs premium tivurile sunt întotdeauna duble, cusăturile interioare sunt descălcate la materialele groase și cu tighele franțuzești (cusături ascunse) la materialele subțiri, fermoarele expuse au aproape întotdeauna o fentă (protecție) interioară din țesătură, pentru a nu deranja la purtare, buzunarele și betelia sunt întotdeauna curate pe interior și nu vei vedea cusătura în zig-zag, pentru a preveni ridicarea căptușelii pe picior la rochii sau la fuste – și lista poate continua. Din acest motiv, premium nu înseamnă și ieftin, dar este cu siguranță mult mai econom și sustenabil.

 

Despre DAMES Premium Collection


Every office day is a trendy day! Da, și ziua ta la birou poate începe așa, mai ales în ținuta potrivită! Pe www.dames.ro te așteaptă o colecție nouă DAMES PREMIUM COLLECTION cu piese de designer și outfituri toamnă-iarnă, ca tu să ai un look inspirat și classy. Alege piese din bumbac premium, mătase, organza, lână naturală, în culorile vedetă ale sezonului: galben-muștar, ocru, roșu cardinal, albastru regal. Pardesie, rochii, deux pieces, cămăși, fuste, pantaloni și sacouri versatile – pentru ca toamna să fie mai colorată și mai creativă! Te așteptăm pe www.dames.ro.
Vizualizează aici un video cu noua colecție Dames Fall In Love.

Slow Fashion, Premium Style – Viva la Dames Diva!Slow Fashion, Premium Style – Viva la Dames Diva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter