Special Viva! Aylin Cadîr – 5 secrete de frumuseţe pentru o apariţie fresh

Publicat pe

Actriţă, cântăreaţă de jazz-pop, un stil muzical care o prinde foarte bine, Aylin Cadîr ştie cât de importante sunt ritualurile de beauty pentru o apariţie fresh şi cool de fiecare dată. Special pentru Viva!, ea ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale de frumuseţe.

 

Aylin1

 

1. Demachierea – Este una dintre cele mai importante activități de întreținere a tenului. Oricât de obosită aș fi nu mă culc fără să mă demachiez. Niciodată.

 

2. Hidratarea – Este foarte important să știi ce tip de ten ai și să ai grijă ca pielea ta să fie mereu hidratată. Al meu este uscat și nu pot începe sau termina o zi fără să îl hidratez intens cu o cremă de cea mai bună calitate.

 

3. Somn! – De câte ori se poate. Odihna este esențială pentru întreținerea tenului. Nopțile nedormite, oboseala și abuzul de vicii își fac simțită prezența mai ales pe ten. Așa că nu ratez nicio noapte de somn, decât dacă este absolut necesar.

 

4. Sauna umedă – O dată pe săptămână stau 20 minute la hamam și imediat după aceea îmi dau cu gheață pisată pe tot corpul. Face minuni!

 

5. Mai există o activitate simplă, dar care este ignorată adesea: tunsul părului. Pentru ca părul să arate și să fie sănătos, vârfurile deshidratate trebuie tunse constant. Din lipsa de timp mi se întâmplă des să o fac singură.

 

CLAUDIA COJOCEA, Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter