Stil de vedetă: Actriţa Crina Semciuc

Publicat pe

Între castinguri, roluri şi gale de premiere, Crina Semciuc rămâne fidelă eleganţei. Mărturiseşte că are un stil eclectic, nu urmăreşte tendinţele şi alege fiecare ţinută în funcţie de starea de moment.

 

 Crina Semciuc


 

STILUL PERSONAL

Lejer, sport, elegat, diafan!

 

EVOLUŢIA STILULUI

Nu cred că l-am conturat încă, mă îmbrac în funcţie de ce stare am sau de eveniment… Spune-mi cu cine eşti prieten ca să-ţi spun cu cine semeni. Ana Odagiu, Liana Obancea, Irina Marinescu sunt persoanele care m-au inspirat!

 

OUTFITUL-CHEIE

Nu cred că ai nevoie de un outfit care să-ţi dea încredere în tine. Atitudinea şi felul în care porţi hainele spun lucruri despre mine, nu neapărat outfitul în sine. Aşa cum am spus puţin mai sus, mă îmbrac în funcţie de cum mă simt, în funcţie de starea mea.

 

ROLUL TENDINŢELOR

Nu m-am îmbrăcat niciodată după tendinţe, îmi cumpăr doar ce-mi place, doar ce cred că-mi stă bine! O femeie trebuie să poarte haine ce o pun în valoare! Hainele capătă valoarea pe care vreau eu să le-o dau şi nu invers.

 

PUTEREA OUTFITULUI

În general, folosesc puterea outfitului atunci când merg la un casting, de exemplu, şi încerc să mă apropii cât mai mult de ceea ce îmi cere regizorul. În acest caz, pe lângă pregă-tirea mea şi atitudine, am nevoie şi de un outfit reprezenta­tiv, care să-mi dea personalitatea personajului de care am nevoie, atmosfera, aerul lui. Ţinuta devine foarte impor­tantă în această situaţie.

 

RALUCA TĂMAŞ, Foto CORNEL LAZIA

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter