Stil de vedetă: Amalia Năstase – “Am un stil business pe care îl îndulcesc cu elemente feminine şi sexy”

Publicat pe

Meseria o obligă să adopte un stil business, pe care l-a adaptat însă gusturilor sale. Pentru că nu iubeşte deloc ţinutele masculine specifice profesiei ei, încearcă să îndulcească fiecare outfit cu elemente feminine şi sexy. Preferata ei: fusta creion.

 

 Amalia-Nastase

 

 

STILUL PERSONAL Am încercat mereu să îmbin tendinţele actuale cu ce îmi stă mie bine. Îmi plac hainele în care te simţi frumoasă şi încrezătoare. Am un stil business în timpul săptămânii, pe care îl îndulcesc cu elemente feminine şi sexy de câte ori pot, fără a sări calul. Nu îmi place deloc stilul masculin sau pur business, mi se pare că nu trăieşti plăcerea de a fi senzuală ca femeie dacă optezi pentru acel stil bărbătesc, doar pentru a avea o aparenţă masculină în afaceri.

 

EVOLUŢIA STILULUI Am trecut şi eu prin toate fazele prin care trec multe fete, de la branduri care ţipau pe mine, la haine mult prea seri- oase pentru vârsta mea, până când am ajuns să îmi aleg hainele care îmi avan-tajează corpul. Nu fac rabat la calitatea materialelor şi nici la croiala lor. O haină prost croită este coşmarul desig- nerilor „wannabe'. Am avut şi am inspiraţii vestimentare tot timpul, îmi place cum arată hai-nele Victoriei Beckham pentru ţinutele office şi îmi plac Lanvin şi Elie Saab pentru ţinutele re-laxate şi cele de seară.

 

OUTFITUL-CHEIE O fustă „pencil' şi pantofi cu toc de peste 10 cm.

 

ROLUL TENDINŢELOR De-a lungul sezoanelor încerc şi reuşesc să îmi achiziţionez câteva piese pe care le pot compune cu altele din gar-deroba mea existentă. În felul ăsta nu arăt niciodată ca un manechin coborât dintr-o vitrină de magazin universal. Fiecare trebuie să îşi caute şi să îşi găsească un stil care îi scoate în evidenţă plusurile, nu să încerce să fie la dispoziţia tendinţelor în detrimentul personal.

 

PUTEREA OUTFITULUI În mai toate şedinţele foto am mizat pe puterea ţinutei, cred că toată lumea face asta. Si, evident, la toate evenimentele personale importante: petreceri, nunţi, aniversări etc. Nu trebuie să ne fie frică să fim mai îndrăzneţi când mergem la un eveniment special, dar e foarte important să nu ne transformăm în ceva şocant. Câteodată e o linie destul de subţire între cele două stiluri.

 

RALUCA TĂMAŞ, Foto: Alex Gâlmeanu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter