Stil de vedetă: Carine Roitfeld

Publicat pe

Are 62 de ani, dar Carine Roitfeld, fostul redactor șef Vogue Paris, este considerată unul dintre personajele cel mai bine îmbrăcate din lumea modei, stilul său vestimentar fiind o inspirație pentru multe fashioniste.

 

Franțuzoaica Carine Roitfeld riscă totul în materie de fashion și experimentează aproape orice. Totuși, are câteva reguli la care nu renunță niciodată: smokey eyes, stilettos, pentru că nu îmi place să port pantofi confortabili', sprâncene masculine și nelipsiții ochelari de soare ce-i acoperă o mare parte din față. Pe lângă pasiunea pentru hainele și accesoriile din piele, Carine are o obsesie și pentru blană. Gulerele și bolero-urile de blană sunt detaliile care pigmenteaza ținutele de iarnă, oferindu-le un aer nobil rafinat. Fostul model, care a condus revista Vogue timp de 10 ani este o fidelă a nuanțelor neutre: negru, alb, gri, kaki sau diferite tonuri de bej. Inspira-te și tu din stilul ei vestimentare și cu siguranță nu vei trece neobservată.

 

Adina Vilcea

Foto: Hepta, Northfoto

 

 

 

Stil de vedetă: Carine RoitfeldStil de vedetă: Carine Roitfeld

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter