Stil de vedetă: Designerul Rhea Costa – “Găsesc inspiraţie în călătorii, în artă, în femei”

Publicat pe

Andreea Constantin (Rhea Costa) face parte din lumea modei de mulţi ani, întâi ca model, apoi ca stilist şi editor de modă, iar acum ca designer şi femeie de afaceri. Industria din care face parte îi permite să adopte orice stil, atâta vreme cât ţinuta arată bine. Ea preferă hainele lejere şi simple, completate de accesorii statement.

 

 

Rhea-Costa0

 

STILUL PERSONAL

Nu am timp să mă gândesc prea mult la ce „arunc pe mine dimineaţa: în gene­ral tricouri lejere, largi, din bumbac, cu jeans sau alţi pantaloni lejeri, lungi sau scurţi, încălţări sport sau balerini, iar iarna botine. Pe deasupra port cardiga­ne XXL sau diferite forme geometrice de material, orice se poate încadra în formula relaxare – lejeritate – comodi­tate! Nu mă interesează dacă tricourile sunt găurite sau cardiganele deşirate… E cu atât mai cool! Le accesorizez cu brăţări sau coliere statement din colecţia Rhea Costa Accessories, atunci când simt nevoia să adaug o notă glamour. Îmi place să port tocuri sau o ţinută fe­minină, un make-up curat şi părul drept, doar când ies cu prietenii sau foarte rar la evenimente importante. Si ador genţile statement mari şi încăpătoare, unde să îmi încapă dosarele, caietele de schiţe şi idei şi laptopul.

 

EVOLUŢIA STILULUI

 

Cred că stilul e parte din mine, îl simt! Partea bună e că felul meu liber de a mă îmbrăca s-a potrivit cu munca de model, stilist şi mai apoi designer. Dacă nu mă simt confortabil nu pot să mă mişc! La fabrică stau uneori ore întregi pe jos când creez, fac mai multe lucruri deodată, alerg dintr-o cameră în cealaltă. În concluzie, acum că mă gândesc şi conştientizez, probabil că munca mi-a dictat stilul!

 

OUTFITUL-CHEIE

 

Îmi dă încredere în mine ceea ce gândesc, simt şi trăiesc, nu ceea ce port. Toată energia mea pleacă spre a crea modele care să le bucure pe acele femei pentru care contează cum te îmbraci. Eu nu lucrez la birou, nu merg des la evenimente, nu am întâlniri în fiecare zi… Prefer să fiu la dispoziţia fe­meilor din lumea întreagă prin ceea ce gândesc şi creez. Am însă câteva piese create special pentru mine, pe care mă gândesc să le dezvolt pentru o nouă linie, la cererea femeilor care mi-au ad­mirat stilul relaxat.

 

ROLUL TENDINŢELOR

 

Găsesc inspiraţie în tot ceea ce este în jurul meu, în călătorii, în artă, în femei, în tot ceea ce am învăţat de-a lungul vieţii. Cred că tot ceea ce am în garde­robă este nemuritor tocmai datorită faptului că sunt lucruri clasice, simple, mare parte în culori basic.

 

PUTEREA OUTFITULUI

 

O femeie care are încredere în ea, care ştie ce vrea, care ştie cum să se poarte, o femeie care zâmbeşte nu are nevoie să impresioneze. Nu trebuie să porţi o rochie roşie sau din paiete aurii ca să impresionezi… Cred că e de ajuns să stai dreaptă, să fii mereu fresh, să fii îmbrăcată corect şi să ai un parfum senzual. Sunt foarte înaltă şi sunt zile în care îmi place să port cele mai înalte tocuri şi un ruj roşu la o ţinută extrem de simplă. Probabil că deja te-a impresionat descrierea, însă nu e nimic deosebit în acest outfit, în afară de simplitate şi eleganţă.

 

RALUCA TĂMAŞ, Foto Radu Chindriş

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter