Stil de vedetă: Gwen Stefani

Publicat pe

Recunoscuta pentru stilul sau nonconformiste, excentric si neobisnuit, Gwen Stefani a fost dintotdeauna o persoana cu un foarte bine dezvoltat simt stilistic. Desi se apropie de varsta de 47 de ani, artista reuseste sa impresioneze cu aparitiile ei foarte cool.

 

Inca din perioada in care facea parte din trupa No Doubt, Gwen Stefani a devenit unul dintre cele mai iconice personaje din moda, schimbandu-si constant stilul si avand surse de inspiratie cat mai diverse: rock, punk, indie. Acum, la aproape 20 de ani de la debutul ei, artista reuseste sa fie in continuare un exemplu de stil pentru multe femei, pasionate sau nu de moda. In plus, pe langa combinatiile vestimentare indraznete si eclectice, Gwen impresioneaza si prin silueta pe care si-o intretine cu multe ore de antrenamente la sala. Recent, artista a sustinut un concert in New York, iar tinuta de scena i-a lasat la vedere un abdomen perfect lucrat. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter