Stilul meu – Claudia Pavel

Publicat pe

Claudia este cunoscută pentru stilul său eclectic. Pe scenă, frumoasa cântăreață nu se teme să poarte haine extravagante și inedite, iar în timpul liber preferă ținutele confortabile.

 

Ce înseamnă moda pen­tru tine?

Moda este o formă de expre­sie a felului în care te simți în momentul respectiv, eu mă îmbrac în fiecare zi în funcție de starea mea de spirit, dar și în funcție de locul în care merg. În același timp, moda te ajută să transmiți oameni­lor o parte din tine și să le arăți oamenilor cine ești. Moda este o parte importan­tă din meseria mea, fără hai­ne de calitate, un artist pop ar avea un drum mai greu, cred eu. Mereu am ales tendințele care mi se potri­vesc.

 

Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?

Îmi place să mă îmbrac des­tul de simplu, relaxat, casual, în timpul zilei, iar dacă merg la un eveniment mai pretențios, prefer rochiile, pantalonii de piele, clutch-urile etc. Sandale port mai tot timpul anului, dar și multe ghete și cizme foarte lungi. Pe scenă, în schimb, sunt destul de extravagantă.

 

În ce fel se diferențiază sti­lul pe care îl adopți pe sce­nă și la TV față de stilul din viața de zi cu zi?

Pe scenă adopt ținute mai edgy, spectaculoase, cât mai flashy, scopul meu fiind acela de a acapara ochiul publicu­lui. Tot în spectacole port uneori platforme foarte înal­te, body-uri, rochii extrava­gante, iar pe stradă aleg teniși, balerini, blugi, leggins și un pulover relaxat cât mai simplu, care să-mi permită să mă simt cât mai lejer.

 

Cine te inspiră?

Mă inspiră tot ce văd în jurul meu, oameni, reviste de spe­cialitate, în mediul online ur­măresc cele mai noi colecții sau felul în care se îmbracă celebritățile pe stradă sau pe covorul roșu. Ne influențează totul și fără să ne dăm seama. Urmăresc anumite vedete de afară sau stiliști ca Rachel Zoe, mă uit la tot felul de gale când am timp. În gene­ral nici nu îmi dau seama exact de unde mă inspir, sunt doar valuri de informații care vin și pleacă și mă trezesc efectiv că pun ceva pe mine într-un anumit fel.

 

Ce nu ai purta niciodată?

Ceva foarte dark, foarte de­coltat și foarte scurt în același timp.

 

Cel mai bun sfat vestimen­tar primit?

Am primit multe sfaturi, dar nu îmi aduc aminte exact unul acum. În Statele Unite am învățat că, dacă alegi un stil mai simplu, mergi la sigur și nu poți da greș. De asemenea, un tricou alb te salvează întotdeauna când nu știi cu ce să te îm­braci. Fiecare stilist cu care lucrez ma inspiră, mă influențează, toți cei cu care am colaborat până acum sunt foarte talentați.

 

Unde îți place să faci shopping? De ce?

Fac shopping peste tot, când văd ceva frumos, îmi iau. Îmi plac magazinele vintage, pentru că găsești lucruri fabuloase la prețuri foarte bune.

 

Urmărești tendințele? Eve­nimentele de la fashion week-uri? Sau un blogger anume?

Sigur că urmăresc trendurile, o fac fără să vreau, pentru că sunt peste tot, la fashion week-uri mai merg uneori, dacă am timp. În plus, îmi place mult să răsfoiesc câte un Vogue, Elle, LOfficiel.

 

Ce tendințe îți plac din sezonul toamnă-iar­nă?

Îmi plac trico­tajele, pon­cho-urile su­pradimensio­nate, tot ce e bumbac în nuanțe de bordo, muștar, gri. Sunt încă îndră­gostită de cizmele lungi, care sunt în trend de ani de zile. De asemenea, mă bucur că au revenit în trend platfor­me, în schimb nu sunt un fan al look-ului androgin.

 

WHAT’S IN YOUR BAG?

TELEFONUL, RUJUL, FONDUL DE TEN, PORTOFELUL ÎM­PREUNĂ CU ACTELE, AGENDA, ȘERVEȚELE UMEDE, APA PEN­TRU COPIL, CÂTEVA BANDAJE ȘI O MINI APĂ TERMALĂ.

 

HOME

 

Care este obiectul de artă preferat?

Am două tablouri de artă contemporană cumpărate din NY pe care le-am purtat prin lume după mine și sunt îndrăgostită de ele.

 

Unde locuiești?

La Corbeanca.

 

Ce lenjerie de pat folosești?

Lenjerie albă.

 

Băutura favorită?

Apa.

 

Filmul preferat?

Frozen, pentru că este filmul lui Noah preferat.

 

Muzica preferată?

R&B, Soul, Pop.

 

Telefonul mobil?

iPhone.

 

Cartea preferată?

Biblia.

 

Mașina?

Sunt foarte mulțumiță de mașina mea, un BMW X5.

 

Magazinul?

Magazinele de jucării sunt cele pe care le vizitez cel mai des de ceva vreme. (râde)

 

Revista?

LOfficiel.

 

DRESSING

 

Ce brand de lenjerie intimă preferi?

Intimissimi.

 

Designerii preferați?

Balmain, Alexander McQueen, Murmur, Roberto Cavalli, Emilio Pucci.

 

Rochia preferată?

Pucci, neagră de dantelă și rochia nude cu inserții de la Belluccio.

 

Pantofii de seară favoriți?

Sandale Pucci.

 

T-shirturile?

H&M.

 

Cămașa?

H&M.

 

Sacoul?

Balmain.

 

Blugii?

Cavalli.

 

Ceasul?

Nu port ceas.

 

Geanta?

Chanel.

 

Accesoriile?

Brățări Cavalli, curele Hermès.

 

BEAUTY

 

Parfumul preferat?

Mirosul copilului meu!

 

Rujul?

Creion-ruj burgundy de la Nars.

 

Fondul de ten?

Couvrance de la Avene.

 

Mascara?

Avene.

 

Produsele de îngrijire a părului?

Nashi Argan.

 

Pasta de dinți?

Colgate.

 

Săpunul /gelul de duș?

Guerlain.

 

Crema de față / corp?

Avene.

 

WHAT’S IN YOUR BAG?

TELEFONUL, RUJUL, FONDUL DE TEN, PORTOFELUL ÎM­PREUNĂ CU ACTELE, AGENDA, ȘERVEȚELE UMEDE, APA PEN­TRU COPIL, CÂTEVA BANDAJE ȘI O MINI APĂ TERMALĂ.

 

SILVIA CRISTESCU
Foto OLTIN DOGARU, PR

 

Stilul meu – Claudia PavelStilul meu – Claudia Pavel
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter