Bucharest Fashion Week, Day 1: 3 designeri povestesc despre noile colecţii

Publicat pe

Seara trecută a fost prima zi din cele trei din Săptămâna Modei la Bucureşti. Designerii vestimentari, de pantofi şi de bijuterii s-au strâns la Club Ambassador din Otopeni.

 

RTEmagicC_clara-rotescu.jpg

 

Foto: Robert Hanciarec

 

Am stat de vorbă cu trei dintre cei 10 creatori care şi-au prezentat noile colecţii pe podiumul locaţiei, în cadrul unui spectacol de modă unic, cel mai aşteptat al anului.

 

Clara Rotescu


 

Ce te inspiră atunci când creezi ţinutele?

Îmi găsesc inspiraţia undeva între voluptatea plajelor arabe şi exotismul şi entuziasmul balcanic.

RTEmagicC_clara-2.jpg

 

Cum este femeia care îţi poartă creaţiile?

Este o femeie romantică, ce doreşte să fie sexy, feminină, este ocupată toată ziua, însă trebuie să arate bine toate cele 24 de ore şi nu îşi permite să piardă timpul. Aşadar, câteodată preferă să-şi ia o rochie de dimineaţă, cu şlapi sau pantofi în stil bărbătesc, îşi pune o jachetă de piele pentru serviciu şi seara redevine fermecătoare, doar cu ajutorul accesoriilor.

Cu ce materiale lucrezi cel mai bine?

Mătase naturală, dantelă, multe brocarturi speciale pe care le comand din Franţa. Materiale brodate cu fir argintiu, nişte materiale inteligente amestecate cu fir natural.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter