Catrinel Menghia – Top cele mai frumoase ţinute purtate în ultima perioadă

Publicat pe

Catrinel Menghia este una dintre cele mai frumoase femei din lume, românca reuşind să impresioneze la fiecare apariţia a sa.

 

Stabilită de ani buni în Italia, Catrinel surprinde de fiecare data cu ţinutele sale rafinate şi feminine, indiferent că participă la o gală, o premiera de film sau la Săptămâna modei de la Milano.

 

Catrinel poartă cu aceeaşi eleganţă o rochie din dantelă, precum aceea cu care a apărut la Verona, dar şi un costum negru, simplu, combinat cu o cămaşă albă ca acela de la Monte-Carlo sau un deux-piece caruia reuşeşte să-i dea un aer fresh.

 

Deux-pieces-ul albastru Ermanno Scervino cu care şi-a făcut apariţia la Săptămâna Modei de la Milano este una dintre cele mai inspirate alegeri ale sale din ultima perioadă. Catrinel a arătat extrem de feminină în această ţinută accesorizată cu o pereche de sandale negre cu barete.

 

Mai mult decât atât a contat atitudinea pe care Catrinel a afişat-o la Milano, ea reuşind să întoarcă multe priviri prin felul în care a pozat cu nonşalanţă în plină stradă.

 

Să o admirăm pe frumoasa Catrinel în ţinutele purtate în ultima vreme!

 

Foto: Hepta

 

Catrinel Menghia – Top cele mai frumoase ţinute purtate în ultima perioadăCatrinel Menghia – Top cele mai frumoase ţinute purtate în ultima perioadă

 

 

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter