Ce buchete de mireasă preferă vedetele din România

Publicat pe

Buchetul de mireasă, un accesoriu nelipsit în ziua nunţii, completează rochia din marea zi şi exprimă caracterul fiecărei mirese în parte. Inspiră-te de la vedetele din România!

 

CIMG0062_resize

 

Fire delicată şi discretă, prezentatoarea Ştirilor din weekend de la ProTv, Oana Andoni, şi-a completat rochia simplă, stil sirenă, cu un buchet de trandafiri crem.

Şi Andreea Ibacka a optat pentru acelaşi stil de rochie, iar buchetul ei a „respectat' nuanţele stabilite pentru nuntă, corai şi ivoire. „Pentru că aşa era la modă, am ales unul rotund şi compact. Am combinat vanda orange cu hortensia albă şi minirosa albă. Şi da, recunosc, şi eu am aflat cum se numesc florile abia atunci când mi-am ales buchetul', şi-a amintit Andreea.

 

MKIV6568_resize

 

Distinsa Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste de la Acasă, şi-a dorit un buchet simplu, din boboci de trandafir alb, care să fie în contrast cu rochia de mireasă, deosebit de spectaculoasă.

 

Casatori Andi Moisescu si Olivia Steer (6)

 

Elwira Petre şi-a făcut apariţia într-o rochie de mireasă clasică, de prinţesă, care a fost completată perfect de un buchet de margarete albe.

Tot albul a fost culoarea vedetă a buchetului de mireasă al Danei Rogoz, prezentatoarea emisiunii De suflet de la ProTv Internaţional, care şi-a dorit ca acesta să fie format exclusiv din floarea miresei.

_MG_8835_resize_C1K3454_resize

 

Tinerele care se pregătesc să facă marele pas se pot inspira din detaliile care au transformat nunta unor vedete în experienţe unice. ProTv se pregăteşte în această vară de Patru nunţi şi-o provocare, având ca mare premiu o lună de miere de cinci stele.

 

Foto: Pro TV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter