Colectia vestimentara oficiala a delegatiei Romaniei la JO

Publicat pe

In ziua inaugurarii Jocurilor Olimpice de la Londra s-a lansat, exclusiv in Baneasa Shopping City, Pop-up Shop Patzaikin, un magazin – eveniment de prezentare si vanzare a colectiei oficiale a delegatiei Romaniei.

Magazinul este deschis doar pe perioada Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra, intre 27 iulie – 2 septembrie si pune la dispozitia publicului colectia denumita ” Romania Olimpica”. Colectia este limitata si include vestimentatie, incaltaminte si accesorii pentru barbati si femei dupa modelul articolelor din tinuta olimpica: sacou, jacheta, pantaloni, tricou, rochie, fusta, pantofi, esarfa, curea.

 

Design-ul minimalist al magazinului dezvaluie filosofia brandului, axata pe promovarea unei atitudini de viata ce privilegiaza un raport creativ intre design, inovatia tehnologica si eco-cultura. Unicitatea prezentarii consta in realizarea, in interiorul magazinului, a unei arhive a colectiei', sub forma unei instalatii de arta care pune in valoare, cu fiecare strat, teme si naratiuni recurente ale brandului: natura si traditie reinterpretate prin inovatie si design contemporan.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter