Cunoscutul hairstylist Laurent Tourette lanseaza la Paris tendintele sezonului

Publicat pe

Cunoscutul hairstilyst Laurent Tourette va fi prezent pe 12 februarie la Paris, la show-ul Haute Coiffure Fran§aise, care are loc la Carroussel du Louvre.

Laurent Tourette participa la acest eveniment pentru al unsprezecelea an consecutiv si se numara printre cei 9 hairstylisti care vor realiza show-ul Haute Coiffure Fran§aise.

Hairstylistul prezinta in exclusivitate cateva dintre abordarile in materie de coafuri ce vor fi realizate la Paris in cadrul HCF (Haute Coiffure Fran§aise):
„Extreme – tunsorile vor aborda parul foarte lung, unde bretonul va fi cel mai lucrat. In acelasi timp, contrar asteptarilor, o alta abordare este cea a tunsorilor cu breton rotund, ceafa filata si scurta, iar in centru firul de par lasat mai lung (coafura Mireille Mathieu). In privinta culorilor, vom aborda in acest sezon nuantele de blond-cenusiu si suvitele. Dar mai multe detalii, va voi putea oferi dupa lansarea de la Paris'

Laurent Tourette alaturi de ceilalti membri HCF, va realiza coafurile propuse pentru sezonul primavara-vara 2012. In cadrul show-ului nu vor lipsi nici demonstratiile cu noile coafuri LOreal Professionnel si propunerile de cocuri. La acest eveniment vor participa peste 4.000 de coafori din intreaga lume.

Haute Coiffure Fran§aise este un eveniment bianual de mare amploare Evenimentul este al doilea din lume axat pe aceasta tematica. Prima editie Haute Coiffure Fran§aise a avut loc inca din anul 1945 si se desfasoara la Carroussel du Louvre. Este un eveniment exclusivist, iar accesul se face doar pe baza de invitatie.

Laurent Tourette a venit in Romania in anul 2004 si este ambasador oficial al LOreal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial.

Sursa: NE Media Agency

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter