Diane Kruger şi Olivia Wilde, două ţinute cu imprimeuri grafice

Publicat pe

Ieri seară, toata lumea bună din Cetatea Filmului s-a reunit la un eveniment cu tradiţie: Hollywood Foreign Press Association Lunch. Diane Kruger şi Olivia Wilde au optat amândouă pentru ţinute cu imprimeuri grafice. Care dintre cele două îţi place mai mult?

 

imprimeu grafic

 

Foto: Hepta

 

Gala organizată la Beverly Hilton Hotel a fost un prilej pentru vedetele cunoscute ca trend-setteri în privinţa modei să-şi etaleze cele mai stylish ţinute. Diane Kruger, care s-a remarcat mereu prin apariţiile impecabile, nu a făcut excepţie nici de această dată, remarcându-se printr-un outfit foarte în tendinţe, cu imprimeu grafic şi cu umerii goi.

Ea a purtat o creaţie Carven Resort 2014 Collection, asortată cu o pereche de sandale foarte simple, cu baretă pe gleznă şi tocuri înalte, marca Stuart Weitzman.

 

Hollywood Foreign Press Association's 2013 Installation Luncheon

 

Şi Olivia Wilde a ales tot o ţinută cu imprimeu grafic, însă mult mai feminină şi colorată. Ea a asortat la rochia din mătase cu un imprimeu foarte interesant şi creativ o pereche de sandale verzi, cu platformă, şi un clutch în aceeaşi culoare.

 

Olivia Wilde

 

Vezi mai multe fotografii cu vedetele prezente la Hollywood Foreign Press Association Lunch. CLICK AICI

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter