DJ Wanda, look de divă Hollywoodiană

Publicat pe

DJ Wanda a făcut furori pe covorul roşu al Galei On Air Music Awards, eveniment pentru care a jucat rolul de gazdă, purtând o ţinută demnă de un star de la Hollywood.

 

Dj-Wanda-McPhee

 

Vedeta a purtat o rochie neagră, superbă, a brandului belgian Theyskens’ Theory,  cu un decolteu generos, a cărei valoare depăseşte 1000 de euro, pe care a ales-o şi actrita Katherine McPhee la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

 

DJ Wanda OnAir Music Awards 2

[FOTO] Vedete pe covorul roşu la On Air Music Awards

 

Am avut o ţinută de Hollywood, iar acest lucru se datorează stilistei mele Sorina Freedholm. M-am îndrăgostit, pur şisimplu, de această vestimentație. Este extrem de elegantă, însă şi provocatoare în acelaşi timp. Am ales să o accesorizez cu bijuterii Jai Dam în valoare de 2000 de euro. Aceeaşi rochie a purtat-o pe covorul roşu la Globurile de Aur şi Katherine McPhee, o actriţă celebră în Statele Unite pentru rolul din serialul Smash. Katherine a fost considerată de criticii de modă americani una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la acel eveniment', declară DJ Wanda.

 

 

Wow, ce rochie! SORE la On Air Music Awards

 

Vedeta şi-a luat în serios rolul de gazdă a primei ediţii din acest an a Galei On Air Music Awards, eveniment care s-a desfăşurat aseară la Teatrul Naţional.

 

Foto: PR

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter