Folli Follie a sarbatorit deschiderea magazinului sau din Soho

Publicat pe

Folli Follie a sarbatorit deschiderea noului sau magazin din Soho, New York, cu un cocktail organizat in beneficiul organizatiei non-profit The Art of Elysium.

Noul magazin Folli Follie si-a intampinat oaspetii intr-un spatiu elegant, inovativ si creativ situat in inima New York-ului. Actrita Minka Kelly si stilistul Johnny Wujek au fost gazdele evenimentului organizat pe 14 aprilie, iar Alexandra Richards, fiica lui Keith Richards de la Rolling Stones, a fost DJ-ului evenimentului si a intretinut invitatii cu ritmuri rock.

Alexandra Richards
Alexandra Richards

Printre oaspetii de seama ai evenimentului s-au remarcat fondatorii Folli Follie,  Dimitris si Ketty Koutsolioutsos, George si Mariza Koutsolioutsos, Jennifer Howell, fondator si director executiv al The Art of Elysium, actrita Minka Kelly, stilistul Johnny Wujek si modelul Lauren Bush, cunoscuta pentru implicarea in activitati de caritate.

Aducand un tribut arhitecturii din Soho, Folli Follie a dus o nota proaspata cu acest magazin. Spatiul galeriei a fost decorat cu buchete de flori de cires si cu panouri ale campaniei de primavara ce o are ca protagonista pe modelul actrita Gaile Lai. Logo-ul Folli Follie, culoarea distinctiva portocalie si display-uri in forma de piramida au fost amplasate elegant in magazin. Invitatii au putut admira ultimele colectii de la Folli Follie, precum si marea varietate de culori si de modele propuse.

Lauren Bush Minka Kelly
Lauren Bush Minka Kelly

Magazinul, situat pe Strada Prince 133, este a doua locatie a Folli Follie in New York.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter