In aceasta toamna, Versace semneaza o colectie pentru H&M

Publicat pe

In toamna lui 2011, H&M va colabora cu legendara casa de moda, Versace. Conceputa de directorul de creatie al casei, Donatella Versace , aceasta colectie unica va fi o retrospectiva a mostenirii vibrante a brandului, fiind dominata de piele, imprimeuri, culori si exuberanta, din materiale de calitate la preturile fantastice H&M.
 

Donatella VersaceColectia va oferi produse pentru femei si barbati alaturi de o selectie de articole pentru locuinta. Aceasta va fi disponibila incepand cu 17 noiembrie in aproximativ 300 de magazine din intreaga lume, precum si online. De asemenea, Donatella Versace a creat o colectie pre-primavara pentru H&M care va fi disponibila incepand cu 19 ianuarie, exclusiv in tarile cu magazine H&M online.

„Sunt foarte incantata sa colaborez cu H&M si sa am ocazia sa ma adresez publicului lor larg. Colectia va fi chintesenta Versace, perfecta pentru H&M si pentru fanii Versace de pretutindeni,' declara Donatella Versace .

„Versace este una dintre cele mai importante marci din timpurile noastre, iar colectia lor pentru H&M va fi spectaculoasa si plina de stralucire – tot ceea ce reprezinta Versace. Donatella Versace impartaseÅŸte cu noi creatii emblematice din arhive . Aceasta colaborare are un caracter omagial si este perfecta pentru sezonul petrecerilor,' afirma Margareta van den Bosch, consultant de creatie la H&M.

Versace este cea mai recenta casa care va colabora cu H&M la crearea unei colectii exclusive cu un designer, dupa colaborarile similare cu Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Gar§ons, Jimmy Choo si, cel mai recent, Lanvin. Pentru H&M, Donatella Versace s-a intors la arhive pentru a reinterpreta anumite creatii Versace clasice.

Colectia pentru femei va fi dominata de rochii care se potrivesc perfect cu atmosfera sezonului, prezentand elemente ca pielea cu tinte si imprimeurile colorate, matasea naturala, precum si accesorii inclusiv tocuri inalte si bijuterii fantezie.

Colectia pentru barbati se va concentra pe croieli precise si va propune inclusiv smochingul perfect si, de asemenea, curele si bijuterii pentru barbati. Pentru prima data in cadrul unei colaborari cu un designer, colectia va cuprinde articole pentru locuinte, cum ar fi perne si alte accesorii decorative
.
Informatii despre Versace: www.Versace.com Donatella Versace a purtat una din creatiile Versace pentru H&M la prezentarea de moda Versace Men din Milano.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter