Jennifer Lopez a ales o tinuta Maria Lucia Hohan pentru show-ul American Idol

Publicat pe

Una dintre cele mai importante fashion icon de la Hollywood, Jennifer Lopez, a ales o tinuta creata de Maria Lucia Hohan pentru aparitia sa ca si jurat in cadrul show-ului American Idol, in cadrul unei editii urmarite de nu mai putin de 16,5 milioane de spectatori!

Sunt foarte onorata de alegerea lui JLo, pentru ca este stiut cu cata griji isi alege tinutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decat atat, este o vedeta care detine propria linie de haine si cunoaste foarte bine aceasta industrie de fashion' a declarat designer-ul Maria Lucia Hohan.

Jennifer Lopez a purtat un top cu colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), in combinatie cu o fusta din piele (model Camille), ambele din colectia toamna/iarna 2012-2013. Colectia urmeaza sa fie lansata in toamna acestui an. Vedeta a preferat un look mai simplu decat cel cu care a obisnuit MLH sa imbrace vedetele de peste Ocean. Astfel, brandul MLH intra in atentia presei americane cu piese de o cu totul alta factura.

Sunt foarte fericita ca diva pe care o admir de atatia ani pentru look-ul ei impecabil a ales o tinuta casual MLH, pentru ca devenise aproape un obicei ca vedetele sa prefere rochiile cu drapaje, care sunt caracteristice universului MLH, dar nu ma definesc ca si designer. Noua colectie este destul de diferita, iar Jlo si, sper, si alte vedete de talia ei, ma vor ajuta sa arat ca MLH este un brand mai complex de atat', a punctat Maria Lucia Hohan.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter