Maria Lucia Hohan - Primul designer roman in L'Eclaireur, cel mai prestigios concept-store din Paris

Publicat pe

Maria Lucia Hohan, prin brandul sau MLH, este primul designer roman inclus in portofoliul L’Eclaireur, cel mai vechi si renumit concept store parizian.

Maria Lucia HohanPentru L’Eclaireur au fost selectate rochii din colectia ss11, care au fost incluse in colectia-capsula a magazinului. Incepand cu aceasta primavara, piese din colectia ss11 by MLH sunt disponibile si online, prin prestigiosul magazin online www.Luisaviaroma.com.

Colectia de primavara/vara 2011 a fost bine primita de presa franceza, fapt care ne-a adus in atentia pietei din Franta ' a declarat Maria Lucia Hohan.

„Este o onoare pentru brandul MLH sa fie prezent in cel mai prestigios concept store, mai cu seama ca L’eclaireur alege sa prezinte designeri internationali de renume , care sunt prezenti in cadrul Paris Fashion Week, poate cea mai importanta saptamana a modei' a mai adaugat ea.

Chelsea Kane
Chelsea Kane

Prezenta designerului Maria Lucia Hohan pe scena de la MTV Movie Awards 2011 a reprezentat un alt moment important in cresterea notorietatii brandului MLH.

Actrita Chelsea Kane a purtat in premiera la acest eveniment o rochie din colectia toamna/iarna 2011, ce se va lansa oficial in luna august a acestui an. Actrita a fost inclusa pe lista de „best dressed” a evenimentului.

Maria Lucia Hohan a creat in aceasta perioada o rochie speciala si pentru prezentatoarea emisiunii X-Factor Franta, cel mai mare show TV care are intentia de a transforma oameni obisnuiti in superstaruri.

Mai mult, Selena Gomez a ales recent o rochie MLH pentru prestatia sa live din cadrul unui show de televiziune cu broadcast national din SUA.

Foto: Arhiva Viva!, www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter