Reginele frumusetii, modele internationale: Miss Romania 2011 pozeaza la Milano

Publicat pe

Larisa Popa, Miss Universe Romania 2011, a devenit in timp record, una dintre cele mai bine cotate "new faces" din Milano.

Dupa castigarea concursului de anul trecut, Larisa a semnat un contract de reprezentare cu una dintre cele mai mari agentii de model management din capitala modei. Aflata de aproape doua saptamani in Italia, Miss Universe© Romania 2011 a filmat deja un spot publicitar al unui brand international de produse cosmetice si a participat la numeroase sedinte foto pentru fotografi renumiti precum Marc Evans sau Josephine Peneff.

„M-am acomodat destul de greu cu viata din Milano si desi muncesc enorm, imi place mult ceea ce fac. Lucrez cam 10 ore pe zi, dar satisfactia ca am alaturi cei mai buni dintre cei mai buni specialisti, imi da o energie extraordinara. Pentru a fi un model bun in Milano trebuie sa ai o ambitie fantastica, sa fii rezistenta la oboseala si sa fii foarte serioasa.” – a declarat Larisa Popa, Miss Universe© Romania 2011.

Tot in Milano se afla si Alexandra Hadade, castigatoarea Premiului I la Miss Universe Romania 2011. Desi competitia pentru a prinde un job in cadrul Milan Fashion Week este acerba, Alexandra a reusit deja sa obtina 4 defilari pentru designeri de renume. Castingurile vor continua si in saptamanile urmatoare, iar Alexandra are sanse mari sa se numere printre candidatele la titlul „Best Newcomers”.

In tara, pregatirile pentru Miss Universe© Romania 2012 au inceput deja: inscrierile sunt deschise pe www.MissUniverseRomania.com.

Sursa: Organizatia Miss Universe® Romania

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter