Vedetele aleg creatiile hot pink

Publicat pe

In fiecare an, o culoare anume se evidentiaza atat in moda cat si in designul interior. Daca pentru 2010 Institutul Pantone a ales turcoazul, in acest an nuanta vedeta este roz.

Show-urile de moda pentru primavara-vara 2011 abunda in combinatii de culori dintre cele mai neasteptate. Nu mai este un secret pentru fashioniste ca traim o revolutie cromatica ce vine sa indulceasca efectele recesiunii.

Noul roz imbogatit cu accente trandafirii flateaza orice tip de ten, iar dovada succesului acestei nuante se poate observa la evenimentele de pe covorul rosu unde vedetele au ales rochii in aceasta culoare „hot.

Daca pana acum completai piesele roz doar cu accesorii nude, a venit momentul sa te inspiri din tinutele de pe catwalk pentru a obtine combinatii curajoase cu negru, rosu si chiar oranj. Experimenteaza si indrazneste, culorile sunt doar un pretext, vedeta esti tu!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter