Surorile Gigi şi Bella Hadid au defilat pe străzile din Los Angeles ca şi cum s-ar fi aflat pe catwalk

Publicat pe

Frumuseţea este o afacerea de familie pentru clanul Hadid. Gigi şi Bella Hadid sunt cele mai în vogă  surori din modelling la momentul actual, iar fiecare apariţie a lor este un adevărat spectacol.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum când cele două au fost surprinse la Los Angeles purtând ţinute extrem de sexy care au creat o puternică impresie retro.

 

Bella a ales o rochie mulată şi o geacă neagră, lăsată să cadă neglijent, în timp ce Gigi, sora sa mai mare şi mai cunoscută, a preferat o rochie din denim, iar amândouă şi-au accesorizat ţinutele cu încălţăminte cu toc, punându-şi astfel în valoare picioarele interminabile.

 

Gigi şi-a strâns părul într-o coadă de cal, iar Bella şi-a făcut un coc în vârful capului, cele două surori fiind astfel pregătite pentru o seară în club.

 

Una lângă alta, ţinându-se de mână, surorile Hadid au arătat că sunt foarte apropiate şi au o relaţie perfectă.

 

Foto: Hepta

 

Surorile Gigi şi Bella Hadid au defilat pe străzile din Los Angeles ca şi cum s-ar fi aflat pe catwalkSurorile Gigi şi Bella Hadid au defilat pe străzile din Los Angeles ca şi cum s-ar fi aflat pe catwalk

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter