Târgul de bijuterie contemporană AUTOR a ajuns la ediţia a XI-a

Publicat pe

Cea de-a 11-a ediţie a târgului de bijuterie contemporană Autor va avea loc în week-end-ul 16-17 mai la Sala Dalles.

 

 

 

Va fi o ediţie extrem de animată, peste 60 de designeri anunţându-şi prezenţa, dintre care mai mult de o treime sunt internaţionali.

 

Pentru prima dată în istoria de 6 ani a evenimentului una dintre cele mai prestigioase şcoli de bijuterie contemporană, Alchimia Florenţa, va participa cu propria selecţie de piese, iar o altă premieră este participarea la Autor a unei faimoase galerii de bijuterie contemporană din Barcelona, La Basilica, cu proiectul artistic Blossom.

 

Cei mai talentaţi designeri vor fi recompensaţi cu premii, printre care unul oferit de revista Elle şi acordat designerului selectat de echipă chiar în cadrul evenimentului.

 

Anul acesta, Premiul AAA – Autor Awesome Award, acordat de juriul internaţional designerului cu cea mai bună colecţie/piesă, constă într-un curs intensiv de două săptămâni la şcoala de bijuterie contemporană din Florenţa Le Arti Orafe.

 

În plus, la faţa locului o să descoperi o amenajare custom made realizată de arhitectul Attila Kim, bloggeri specializaţi pe bijuterie, o cameră de joacă pentru copii și o mulţime de alte surprize – toate ingredientele unui weekend amuzant, artistic, surprinzător!

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter