Ţinutele chic purtate de Eva Mendes în sezonul cald

Publicat pe

Eva Mendes este una dintre cele mai frumoase şi stylish vedete de la Hollywood. La 42 de ani, Eva este o femeie sigură pe ea, cu un stil foarte bine definit.

 

Într-o serie de fotografii superbe, actriţa îşi promovează noua colecţie pentru primăvara-vara 2016, creată pentru New-York & Company.

 

Rochii cu printuri florale, topuri şi fuste în culori puternice, noua colecţie a Evei Mendes este foarte chic şi glam, reprezentând-o perfect pe Eva.

 

Aceasta mărturisea că nu este fan al pantalonilor, preferând rochiile şi fustele, adica acele piese vestimntare foarte feminine.

 

„Când mă gândesc la felul în care se îmbrăcau femeile în anii 50, 60, pot spune că ele ştiau cu adevărat ce să poarte'.

 

Eva nu este la prima colaborare cu brand-ul New-York & Company pentru care a mai creat colecţii în acelaşi stil retro chic. Pasiunea Evei pentru design e foarte veche, actriţa făcându-şi singură rochia de bal în anii 90 pentru care s-a lasat inspirată de cea purtată de Julia Roberts în „Pretty Woman'.

 

Foto: Hepta

 

Ţinutele chic purtate de Eva Mendes în sezonul caldŢinutele chic purtate de Eva Mendes în sezonul cald
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter