(P) Tips & tricks - De unde îţi iei energia în această vară

Publicat pe

Pentru a rămâne în formă în această vară, ţi-am pregătit un mic ghid care să te ajute să-ţi păstrezi energia chiar şi în cele mai călduroase zile. E atât de simplu să poţi profita, aşadar, din plin de vară.

 

  1. Încearcă să laşi deoparte grijile şi să fii ZEN. Este momentul potrivit să te gândeşti la tine, să începi să practici meditaţia sau yoga.

 

  1. Bea apă pentru a-ţi detoxifia organismul. Nu uita că apa te ajută în lupta împotriva celulitei.

 

  1. Pentru a fi în forma şi arăta wow în costum de baie este esenţial să acorzi o atenţie deosebită alimentaţiei, consumând, în special, fructe şi legume proaspete

La serviciu sau în vacanţă, acum ai posibilitatea să redescoperi gustul salatelor preparate cu ingrediente proaspete, aduse de la furnizori locali în fiecare zi. Vara aceasta, meniul KFC e mai fresh ca oricând odată cu lansarea celor trei noi reţete de salate: cu pui, Greek şi Vegi.

 

Astfel, ai de ales între:

 

Salata cu pui:

Fillet/ Zinger/ Fillet Bites, mix salata (salata frisee, salata endivia si sfecla rosie), rosii Cherry, castravete proaspat, porumb; un sos la alegere

 

Salata Greek:

Branza Feta, mix salata (salata frisee, salata endivia si sfecla rosie), rosii Cherry, castravete proaspat, ceapa rosie si masline; un sos la alegere

 

Salata Vegi:

Mix salata (salata frisee, salata endivia si sfecla rosie), rosii Cherry, castravete proaspat si porumb; un sos la alegere

 

  1. Este vara, aşa că este momentul să-ţi hidratezi pielea

În zilele de vară, pielea ta are nevoie de o îngrijire specială. Dimineaţa şi seara foloseşte pentru corp un lapte hidratant şi nu uita să faci acelaşi lucru şi cu tenul tău. Nu ieşi dimineaţa din casă fară să aplici o cremă cu factor UV, iar seara răsfaţă-te cu o cremă hidratantă.

 

  1. Este momentul să te apuci să faci sport, dacă nu practici deja o formă de mişcare

Sportul te ajută nu doar să fii în cea mai buna formă fizică, dar are un rol important şi în sănătatea ta mentală. Profită, aşadar, de zilele frumoase de vară şi plimbă-te pe malul mării, pleacă în drumeţii pe munte sau plimbă-te cu bicicleta prin parc.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter