Toamna 2015: Ce ţinute poartă vedetele în acest sezon

Publicat pe

Pentru această toamnă, mai caldă decât de obicei, vedetele au ales ţinute lejere, casual, pe care le-au purtat cu mult stil, fie că s-au aflat în ţară sau la New York sau Stockholm.

 

Jeanşii, tricourile simple, salopetele, cardiganele, vestele sau rochiile accesorizate cu ochelari de soare au fost printre cele mai întâlnite alegeri vestimentare.Lasă-te inspirată, în special de combinaţiile pe care le fac, pentru a fi stylish în această toamnă.

 

La New York, Malvina Cservenschi a ales un outfit care i s-a potrivit perfect. Ea a mixat o fustă de inspiraţie tradiţională cu o bluză albă, completându-şi ţinuta cu un sacou, o pereche de botine, pălărie şi o pereche de ochelari de soare. Simplu şi foarte chic, în acelaşi timp.

 

Sore a purtat într-o zi de toamnă o pereche de jeanşi şi o bluză albă. Vesta şi botinele i-au dat un aer extrem de cool.

 

Şi Giulia a fost foarte fresh cu tinuta aleasă, o salopetă de denim, combinată cu o cămaşă din acelaşi material. Vedeta şi-a completat look-ul cu un ruj roşu.

 

Foto: Facebook

 

Toamna 2015: Ce ţinute  poartă vedetele în acest sezonToamna 2015: Ce ţinute  poartă vedetele în acest sezon
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter