Top 10 cele mai frumoase rochii de la Premiile SAG 2014!

Publicat pe

După Globurile de Aur şi Peoples Choice Awards , actriţele au avut din nou ocazia să apară pe covorul roşu al unui eveniment de amploare purtând creaţii ale unor case de modă celebre.

 

Top 10 cele mai frumoase rochii de la Premiile SAG 2014!Top 10 cele mai frumoase rochii de la Premiile SAG 2014!

 

 

Amy Adams a punctat o nouă apariţie de senzaţie la gala Sindicatului Actorilor Americani, ea alegând o rochie albastră Antonio Berardi. Jennifer Lawrence a întors de asemenea toate privirile, actriţa din American Hustle' făcându-şi apariţia într-o rochie Dior Haute Couture.

Cu o rochie clasică, simplă, creaţie a casei Max Mara, Jennifer Garner a mers la sigur întrând fără probleme în topul actriţelor cel mai bine îmbrăcate.

Lupita Nyongo a înţeles perfect reţeta apariţiilor pe covorul roşu, actriţa primind din nou aprecieri pentru rochia Gucci, aşa cum s-a întâmplat şi pentru rochia roşie Ralph Lauren de la Globurile de Aur şi cea albă Calvin Klein de la Critics Choice Awards.

 

Foto: Hepta

 

VEZI ce vedete au participat la Premiile SAG 2014! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter