Transformare spectaculoasă pentru Criss şi Vlad

Publicat pe

Criss şi Vlad, membrii trupei One, au trecut printr-o trasformare spectaculoasă şi au devenit Crăiasa Zăpezii şi Prinţul de Gheaţă.

 

Sursa de inspiraţie pentru hairstylist-ului Adrian Perjovschi şi make-up artistul Cristina Barsan au fost frumoşii ochi ai Cristinei.

 

Rezultatul este un tablou de iarnă care transmite o poveste calda de iubire, autentica, aşa cum trăiesc cei doi.

 

„Prin aceasta transformare am vrut sa aducem zapada mai repede, pentru ca sarbatorile de iarna parca nu au farmec fara nametii de afara. Conceptul l-am ales impreuna cu Adi, pe care il cunosc de la 12 ani si care a fost primul si singurul om pe care l-am lasat sa-mi tunda parul. Am incredere in el si ii multumesc pentru ca si de data asta a facut ceva frumos! Cristinei ii multumesc pentru ca mi-a pus asa frumos ochii in evidenta si pentru ca a avut rabdare sa picteze acea diadema superba! Ii multumim si lui Eniko Szanto, cea care a avut grija sa fim costumati ca niste printi si pe care o cunosc inca de cand am participat la Dansez pentru tine. Eu si Vlad ne bucuram ca aceasta transformare a iesit asa de frumos!”, spune Criss.

 

Personajele care au prins viata sub mainile lui Adrian Perjovschi si ale Cristinei Barsan par desprinse din cartile cu povesti: Adi a fost ca de obicei implicat cu sufletul si cu mainile lui magice transformandu-ne parul din trei miscari. Pe Adi il stiu de la filmarile pentru Pariu cu Viata, iar de atunci am ramas prieteni. Cristina, make-up artistul ne-a facut sa aratam inghetati. Dar sa stiti ca, desi look-ul nostru respecta tema aratand reci ca gheata, in suflet, iubirea noastra era sa ne topeasca!', adauga Vlad.

 

Transformare spectaculoasă pentru Criss şi VladTransformare spectaculoasă pentru Criss şi Vlad

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter