5 rochii colorate purtate de vedete în 2013. Inspiraţie pentru Revelion

Publicat pe

Nu ai găsit încă rochia perfectă pentru Revelion? Inspiră-te din stilul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood şi alege o rochie colorată!

rochii_colorate_0_47f0e8ae6a
Foto: Hepta

Vedetele cele mai stilate ale anului 2013 au purtat multe rochii colorate care le-au ajutat să strălucească pe covorul roşu. Oricare ar fi culoarea ta preferată, optează pentru o nuanţă puternică, strălucitoare. Îţi mai trebuie doar câteva accesorii potrivite, un zâmbet fermecător şi vei fi cu siguranţă frumoase serii.

Dacă vrei să fii o „lady in red”, inspiră-te din ţinuta purtată de Kate Beckinsale (foto sus). O rochie roşie cu decolteu adânc, pantofi negri, câteva accesorii negre… şi eşti gata de petrecere.

 

RTEmagicC_rochii_colorate_1.jpg

În luna noiembrie a făcut senzaţie la Hollywood rochia de prinţesă purtată de Jessica Alba. Chiar dacă piesele atât de ample nu sunt pe placul tău, culoarea ţi se va potrivi cu siguranţă. Este o nuanţă apropiată de „orhidee radiantă”, culoarea anului 2014.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter