Andra si Catalin Maruta, indragostiti de BIO in noul catalog Life Care

Publicat pe

Incepand cu data de 1 februarie 2010, iubitorii de BIO se pot bucura de noul catalog Life Care, care contine acum si mai multe produse sanatoase.

Catalogul, valabil in perioada 1 februarie-31 iulie 2010, s-a imbogatit cu noi articole si recomandari pentru un stil de viata adecvat, game in premiera si nenumarate promotii atractive.

Andra, Catalin Maruta, LifeCare

Ca si noutate absoluta clientii Life Care au la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare BIO pe baza de miere, precum si o serie de parfumuri noi din gama Acorelle, primele parfumuri BIO din Romania. Doamnele si domnisoarele sunt rasfatatele actualei editii, pentru ele fiind introduse special produse pentru masaj si igiena cu ingrediente BIO din gama Krauter.

Miscarea BIO initiata de Life Care este sustinuta de Andra si Catalin Maruta care se declara Indragostiti de BIO si din ce in ce mai responsabili fata de lumea in care traim.'

Detalii pe www.life-care.ro.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter