Armand de Brignac, sampania nr. 1 in lume, acum in Romania

Publicat pe

 Astazi s-a lansat in Romania sampania Armand de Brignac, o bautura fina produsa de Casa Cattier in editie limitata, care a castigat deja faima internationala.

 Sampania Armand de Brignac a fost desemnata, recent, sampania nr. 1 din lume, intr-o competitie internationala de degustare la care au participat peste 1000 de brand-uri de sampanie. Scorul obtinut a fost de 98 de puncte din 100, nota oferita de renumitul critic de vinuri, Jose Penin. De asemenea, bautura a primit un review foarte bun din partea lui Jancis Robinson. 

Armand de Brignac este, in prezent, disponibila in 50 de tari din toata lumea si este produsa de Casa Cattier din Chigny-les-Roses, Franta. Familia Cattier a detinut si cultivat vii in regiunea Montagne de Reims inca din anul 1763.

Jean-Jaques Cattier, cel care se ocupa de productia internationala a sampaniei Armand de Brignac, a fost prezent in Romania cu ocazia lansarii bauturii. Invitati la eveniment au fost Malvina Cervenschi si Nearchos Papacharalampous.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter